Zabava

Foto: Djeca Perviza 2015.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Djeca Perviza 2015. – U hotelu “Dubrovnik” održana je sedamnaesta Igranka ” Djeca Perviza” koja vraća sjećanja na nekadašnji hram Rock’n Rolla Perviz i igranke koje su tada održavane.

Saša Domuz i njegov The Taxi Band su najstariji rokeri koji na ovim igrankama okupe mnoge rock generacije i prijatelje iz Zenice i drugih gradova regiona i svijeta. Tako je na ovu igranku došao Boro Janković drag prijatelj iz Mrkonjić Grada koji već godinama u svom Zelenkovcu okuplja umjetnike i rock muzičare, kako Saša Domuz reče : ” Boro je roker koji organizuje i poznati Jazz festival u Zelenkovcu njegovom hippy selu”.

Kao specijalni gost u muzičkom dijelu programa nakon mnogo godina nastupio je Hiso sa svojim interpretacijama rock balada. Uz muziku i ples i na ovogodišnjoj igranci ostalo se do ranih jutarnjih sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno