Zenica

FOTO: Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u zeničkom KŠC-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Katoličkom školskom centru “Sv. Pavao” u Zenici, 28. listopada/oktobra, obilježen je Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Prodajna izložba jestivih proizvoda, koju su otvorili veselim nastupom učenici prvog razreda osnovne škole, postavljena je u razdoblju od 10 do 12 sati u atriju, a sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe i za projekte škole. Ni ove godine nije izostala bogata ponuda domaćih proizvoda, peciva, slastica, zimnica…Između ostaloga, cilj manifestacije je jačanje svijesti o važnosti zdrave prehrane i očuvanja ekološko prihvatljivih uvjeta života.

Inače, listopad (oktobar) je jesenski mjesec u kojem čovjek ubire plodove svog napornog rada. Zato je to pravo vrijeme za proslavu Dana kruha i zahvalnosti. Tim povodom u atriju škole bila je i prigodna izložba likovnih radova. Poseban doprinos dali su članovi Vijeća učenika s pedagoginjom Marijanom Milinović, učenici roduženog boravka, art kutka, likovnih sekcija kao i učenici volonteri. Koordinatorica je bila s.Gabriela Hrgić.

Ž.I., KT Nedjelja.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno