Zabava

FOTO: CWF – svirka Taxi benda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: CWF – svirka Taxi benda i obraćanje Harisa Burine – Sinoć je u okviru CABARET WINTER FESTA, održan istinski muzički spektakl, kako ga nazvaše svi prisutni u prepunom Cabaret clubu.

Kultni Zenički band THE TAXI BAND, inače najstariji band u Zenici, priredio je prisutnima mnogo dobre muzike, svirajući najveće svjetske rock i blues hitove, kao i kompletnu ex yu scenu.
Pponesen odličnom atmosferom, prisutnima se obratio i umjetnički direktor festivala, Zeničanin Haris Burina kazavši:”Ovu večer nemojte nikada zaboraviti. I da hoćete ne možete. Zašto? Jer vam je lijepo. Ali ovo kako se osjećate vam je učinio Zenički band i Cabaret club sa braćom Petrović. Budite sretni da možete kazati ovo je bend i brand iz Zenice. Ja volim svoj grad a ovo je dio mene i dio grada. Želim vam sretnu 2017.”
Prva svirka u ovoj godini u Cabaret club-u je trajala do kasno u noć, a domaćini i TAXI BAND najavljuju čim prije ponovno druženje.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno