Zenica

Foto: Crveni đavoli MU BIH zajedno u Henesiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Crveni đavoli MU BIH zajedno u Henesiju  – U organizaciji Udruženja Manchester United Bosne i Hercegovine i Hennessy Puba u Zenici danas je organizovano četvrto okupljanje Crvenih đavola koji su pratili gradski derbi između Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

U navijačkoj atmosferi u zeničkom pubu uživalo je oko stotinu navijača koji su došli iz Tuzle, Sarajeva, Bugojna, Maglaja, Jajca, Ilijaša, Zagreba i Zenice sa ciljem da se prvenstveno upoznaju i druže, ali i da prate utakmicu svog kluba.

Uz navijačke pjesme i rekvizite, te slavlje nakon golova Manchester Uniteda proteklo je nedjeljno poslijepodne Crvenih đavola u Hennessy pubu. U izjavi za Klix.ba Muris Borić, jedan od navijača Uniteda, je kazao kako je ovo bila odlična prilika za druženje navijača iz cijele BiH i Hrvatske.

“Čast nam je da smo danas u Zenici mogli ugostiti navijače Uniteda iz cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske gdje smo uz zaista dobru navijačku atmosferu imali dobro nedjeljno poslijepodne. Ovo je bila prilika da se i lično upoznamo, razmijenimo mišljenja i isplaniramo već naredno okupljanje gdje ćemo ponovo 90 minuta bodriti svoj klub”, kazao je Borić.

Utakmica je završena rezultatom 0:1, a navijači su imali razlog više da nastave sa druženjem i navijačkom atmosferom.

E.Mehić/Klix

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno