Info

FOTO: članovi SRK Tvrđava u posjeti Franjevačkom samostanu Fojnica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: članovi SRK Tvrđava u posjeti Franjevačkom samostanu Fojnica- Članovi kluba Sportsko-rekreativnog Tvrđava u okviru planiranih izleta posjetili Franjevački samostan “Duha Svetoga” u Fojnici, crkvu i samostan koji su izgradjeni u 14 stoljeću.

Loše vrijeme nije pokvarilo još jedno odlično druženje i ugodan vikend. Naši bedemi su se na ovaj način upoznali sa još jednim kulturnim središtem naše domovine, gdje svi narodi mogu vidjeti svoje duboke korijene, kažu iz SRK Tvrđava.  Ovo je treći izlet u nizu za vrijeme tzv “mrtve sezone” za airsoft.

Nakon obilaska Tešnja i Maglaja, te Titovog bunkera u Konjicu i Sarajeva, obilazak Franjevačkog samostana je vjerovatno bio najzanimljiviji i najljepši izlet, te nas kulturno obogatio.

Uskoro slijedi odlazak u Beograd na prvi airsoft sajam, a zatim i početak sezone airsofta. SRK Tvrđava se uvijek zalagala za širenje pozitivne energije, činjenja dobra, pomaganja i drugarstva, pa onda i za promociju airsofta.

Kao što je rečeno, nakon perioda izleta, opremanja i spremanja za sezonu, ove godine planiramo da nastavimo sa našim časopisom, zatim planiramo ponovo da organizujemo državno takmičenje u airsoftu, a i federalni savez se formira tako da ce da bude ovo dobra i bitna godina. Takođe ovom prilikom pozivamo sve koje zanima airsoft da se jave putem facebooka ili na telefon: 062107501, jer trenutno primamo nove članove (do početka sezone)

Pogledajte foto galeriju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno