Info

FOTO: Članovi Ski kluba Ze-2010 u posjeti Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banja Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Članovi UO Ski kluba ZE 2010 iz Zenice prof. Jure Miljak, prof. dr. Harun Hodžić, trener Mario Mileusnić, te naši takmičari Dajra Duraković, Taira Šahbazović i Faris Fazlihodžić, su boravili u zvaničnoj posjeti Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banja Luci.

Posjeta je organizirana od strane menadžmenta fakulteta i prof.dr Igora Božića, inače prvog imena BH skijanja. Tokom posjete, delegaciju su primili dekan fakulteta prof.dr Borko Petrović, prodekan prof.dr Radenko Dobraš, prof.dr Igor Božić i prof.dr Duško Lepir.

Vođeni su razgovori o budućim planovima te razvoju alpskog skijanja u BiH, a tokom sastanka je upriličeno i potpisivanje Ugovora o poslovno tehničkoj saradnji Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta UNIBL i Ski kluba ZE 2010, koji su potpisali Dekan fakulteta prof.dr Borko Petrović i prof.dr Harun Hodžić ispred Ski kluba ZE 2010.

Nakon potpisivanja ovog jedinstvenog ugovora i prvog ovakve vrste u BiH, o saradnji fakulteta i jednog ski kluba, naši takmičari su pristupili testiranju bio i neurofeedbacka.

Dogovoreno je i naredno testiranje naših takmičara u narednim danima, kako bismo imali kompletnu sliku o našim takmičarima, a takođe je dogovoreno da u narednom periodu i svi ostali takmičari prođu ovaj ciklus testiranja. Sigurno će ovaj način saradnje doprinijeti daljem razvoju i unapređenju sporta u BiH, razvoju naših takmičara, te postizanju još boljih rezultata naših takmičara u budućnosti.

Još jednom velika zahvalnost menadžmentu Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta UNIBL za razumijevanje i spremnost za podršku mladim takmičarima i članovima našeg kluba

Skijaški klub “ZE-2010”Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno