Zabava

FOTO: CineStar kina s pet zvjezdica stigla su u Zenicu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

CineStar kina s pet zvjezdica stigla su u Zenicu! Projekcijama u 11 sati danas je otvoren prvi Blitz CineStar u Zenici koji će svim posjetiocima iz Zenice, ali i drugih gradova Srednje Bosne pružiti nezaboravno iskustvo gledanja filmova. Nakon Banja Luke, Tuzle, Mostara i Bihaća CineStar je stigao u Zenicu i to nakon što su odlučili Zenici u tri dvorane s kapacitetom od 276 sjedišta ponuditi novi način gledanja filmova uz najnovije tehnologije.

Mario Matković, regionalni direktor kinooperative CineStar, u razgovoru za Klix.ba je kazao kako je CineStar uvijek išao na kvalitet, a ne kvantitet zbog čega i godinama opravdavaju svoj slogan “Kina s pet zvjezdica”.

“Kao i uvijek, idemo na kvalitet. Naš slogan je ‘Kina s pet zvjezdica’ i trudimo se to opravdati. Ovdje u Zenici smo uradili kompletnu rekonstrukciju, uveli smo najbolje i najsavremenije tehničke proizvode, od procesora zvuka do projektora. Jednostavno, to je oprema koja je ‘high-end’ u svijetu. Filmovi se od danas gledaju u RealD 3D tehnologiji koja gledatelje stavlja ‘u samu radnju filma'”, kazao je Matković.

U zeničkom CineStaru potpuno je renoviran čitav ambijent, kino dvorane, ali i gastro kutak za ponudu hrane i pića što je pokazatelj da se o svemu vodio računa.

“Zenica nam je izuzetno važna kao i svaki drugi grad i nismo pravili nikakve razlike. Svaki grad u kojem se pojavimo izuzetno cijenimo. Stalo nam je da posjetioci u Zenici uživaju u svakoj projekciji, stavili smo najmodernije stolice koje koristimo u svim kinima i uvijek idemo s istom kvalitetom. Sjedišta su šira, veća i ugodnija te samim tim nije mogao ostati isti kapacitet dvorana, ali mi smo zadovoljni što nudimo ugodnost našim posjetiocima”, pojasnio je Matković dodavši da su otvorena i nova radna mjesta koja su popunjena mladim ljudima spremni za nove avanture.

Blitz CineStar i u nastavku će posjetiocima osigurati pretpremijerne projekcije koje se zahvaljujući lokaciji BiH često emituju prije svjetskih premijera. Već sutra na planu je pretpremijera nastavka Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera uz RealD 3D tehnologiju čija će projekcija biti upriličena s početkom u 19:05 sati, a zatim i u 20:00, 21:45 te 22:35 sati.

“Cilj nam je da posjetioci našeg kina budu zadovoljni. Veselimo se dolaskom u Zenicu, a čuli smo da se i Zenica veseli nama. Ovo će biti početak finog prijateljstva, a pozivamo i stanovnike drugih mjesta i gradova okolo Zenice da nam se pridruže uživaju u nezaboravnom filmskom uzbuđenju”, zaključio je Matković.

Cijene u Zenici su prilagođene tržištu, a razlikuju se po danima te terminima projekcije. CineStar srijeda je najpovoljni dan u sedmici za projekcije, ali i svi posjetioci koji prate CineStar moći će iskoristiti brojne akcije kupovine karata.

Matineje te porodične projekcije su dosta povoljno, a svim posjetiocima koji su veliki zaljubljenici se preporučuju i Cinestar loyalty kartice s kojima se skupljaju bodovi te ostvaraju popusti i ekstra pogodnosti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno