Zenica

FOTO: ChocoLadia – nova lokacija, poznati kvalitet!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ChocoLadia – nova lokacija, poznati kvalitet! – Poznati brend ChocoLadia koji već godinama uveseljava kao najljepša poslastica mnogobrojne posjetioce preselio je na novu lokaciju.

Vrhunske poslastice belgijske recepture od sada možete pronaći u ulici Mehmedalije Tarabara broj 9, u samom centru grada.

Proizvodnja slastica “u krvi” je porodice Sagdati više od pola vijeka. Lanac poslastičarskih objekata i proizvodnja kolača za trgovine već su “uigrani”, a kupci za brend “Slastičarne Evropa” i “Vienna” znaju u cijeloj državi. Zaim Sagdati po prijedlogu prijatelja koji ima sličan biznis u Belgiji prije osam godina počinje nabavku i instalisanje opreme za fabriku čokolade. Nekoliko mjeseci je njegov tim usavršavao proizvodnju čokoladnih pralina i konditorskih proizvoda baziranih na uvoznoj belgijskoj sirovini. Već godinama poslastice proizvedene u brendu ChocoLadia osvajaju tržište Zenice, ZDK i BiH.

Kvalitet i ukus su glavna preporuka ovih slastica, a uvjerite se i sami: posjetite prodajni objekat ChocoLadia u ulici Mehmeda Tarabara broj 9 ili “Slastičarnu Evropa” (Bulevar Kulina bana 28A) i slastičarnu “Vienna” (Stara čaršija BB).

NOVO U PONUDI: Uz 100 grama kupljenih pralina dobijete Macarons gratis!

VELIKE AKCIJE TORTI I KOLAČA, TE SVIH POSLASTICA ZA DOM!

Facebook:

ChocoLadia

Instagram:

ChocoLadia

Provjerite zašto su ove slastice, najslađe!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno