Biznis

FOTO: Charm 4 Seasons u Amsterdamu kreće na turneju po svjetskim takmičenjima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Inspirisani prirodom koja je neiscrpan izvor svakoj vrsti kreativnog izrazavanja i umjetnosti,  poklanjamo vam našu novu kolekciju Charm 4 Seasons.  Proljeće, ljeto, jesen i zimu precipirali smo kao stapanje i smjenjivanje ciklusa jedne cjeline. Baš kao što je najljepša poezija satkana od stihova, kao što se smjenjuju dan i noć. Kao što ljubav budi ono najbolje u nama tako i umjetnička sloboda predstavlja neizostavan dio našeg posla.  Umjetnost nas okružuje i ima različite oblike, samo je važno prepoznati je, prihvatiti i poštovati.
Charm 4 Seasons kolekcija je kojom želimo pokazati kako na našem podneblju itetkako ima mjesta za umjetnost. Ako pogledamo kroz historiju svi svjetski kompozitori, arhitekte ili slikari kao inspiraciju i temu svojih djela imali su 4 godišnja doba.  Poznato je da volimo izazove i da se trudimo pružiti našim klijentima najbolje, a to svakako podrazumjeva da idemo u korak sa svjetskom scenom.
U svaku od frizura, osim znanja utkali smo mnogo ljubavi i iskrene želje da svima pokažemo šta se sve može napraviti od kose.  Kao što slikar pažljivo povlači svaki potez kistom, tako smo i mi vrlo precizno i predano bojili pramen po pramen, šišali i posebnom tehnikom uvezivali kosu u cvijeće.  Kosa kao najljepši ukras pruža beskonačne mogućnosti i putem frizure mi šaljemo poruku svijetu oko nas.
U izražavanju kreativnosti i realizaciji naših želja svoj doprinos su dali vrsni poznavaoci mode i materijala, nadaleko poznati Mitex Sarajevo. Kolekcija Charm 4 Seasons bit će prikazana na nekoliko svjetskih takmičenja a prva stanica je Amsterdam. Svim raspoloživim sredstvima trudimo se parirati svjetskoj sceni i ne ograničavati naš rad samo na svakodnevnicu.
Fotograf: @almir_advertise


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno