Ostali sportovi

FOTO: Četrnaest medalja za KK PERFEKT iz Zenice na Victory kupu u Žepču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Četrnaest medalja za KK PERFEKT iz Zenice na Victory kupu u Žepču – Poštovani simpatizeri našeg karate kluba “PERFEKT” iz Zenice,
Dana subota 27.10.2018.godine naš klub je učestvovao na Prvom otvorenom karate kupu “VIKTORY OPEN” u Žepču sa 18 karataša i karatašica, gdje je učestvovalo 580 takmicara iz 43 kluba sa prostora Hrvatske, Makedonije i naše Bosne i Hercegovine.

Prije svega bih pohvalio organizatora i domaćina turnira KK “VIKTORIJA” iz Zepca na čelu sa gospodinom Jakić Francom na odlično organizovanom karate kupu, kao i izuzetno toploj dobrodošlici našem klubu i članovima.

Naši karataši i karatašice su ukupno osvojili 14 medalja, a najbolji i najuspješniji nastup su imali :
– BRKIĆ AMAR srebrena medalja i drugo mjesto u borbama i bronzana medalja i treće mjesto u katama
– HUSIČIĆ HAMIDA srebrena medalja i drugo mjesto u borbama.

Ekipu našeg kluba su činili karate sekcija iz Željeznog polja i matična sekcija Grada Zenice. A ekipu su predvodili pomoćni trener Mujić Nedim i glavni trener kluba Bošnjak Nermin.

Još jednom čestitamo našim takmičarima na dobrom nastupu i osvojenim medaljama, kao i da još upornije i jače vježbaju, jer nam slijedi karate turnir u novembru u Zavidovićima.

Lijep pozdrav

Uprava kluba


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno