Zenica

FOTO: Ceremonija nagrađivanja dječijih radova za novogodišnju čestitku ArcelorMittal Zenica 2022.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica već godinama realizira Takmičenje za najljepšu novogodišnju čestitku, na kojem pravo učešća imaju djeca naših zaposlenika. Ovo je deveta godina za redom da organiziramo izbor najljepših čestitki, na kom mogu učestvovati djeca zaposlenih, uzrasta od 6 do 14 godina.  Tema ove godine bila je: „Novogodišnja želja za moje najmilije“.

Na našu adresu je pristiglo 55 radova, koji svaki na svoj način predstavlja dječju kreativnost, trud, radost i neizmjernu ljubav prema porodici. Menadžment Kompanije je odlučio da su svi pobjednici, te nagradio svih 55 djece prigodnim poklon-paketima i priznanjima.

Tako je danas, 21. decembra 2021. održana prigodna zabava za 55 djece naših zaposlenika, a Djed mraz je podijelio poklon-pakete i priznanja za učešće na takmičenju.

Kako smo se dobro zabavljali pogledajte u Albumu fotografija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno