Zabava

FOTO: “CABARET MILONGA” srušila sve granice posjećenosti

mde
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: “CABARET MILONGA” srušila sve granice posjećenosti – Sinoć je u Cabaret clubu, u okviru festivala “CABARET WINTER FEST”, koji organizuju braća Petrović, Ivan i Andrija, održano plesno veče.  Naime braća Petrović i grupa zaljubljenika tango plesa “Tango Quimera”, održali su dva događaja.

U 19:00 u Cabaret clubu je održana radionica za sve zaljubljenike tango plesa uz instruktora iz Sarajeva, poznatijeg kao “Ranko tango”. Svi zaljubljenici su uz instrukcije pripremali korake za pravi spektakl koji je uslijedio od 20:30.
Podij Cabaret cluba je bio premali za sve plesače koji su konstantno pristizali. U već prepuni Cabaret club su stigli I plesači iz Sarajeva. Nakon otplesanih par tačaka uslijedila je “ONA”, magistrica harmonike, Emina Berbić, koja je odsvirala “Libertango” od Astora Piazzole.
Dobivši ogromne aplauze, Emina je nastavila svirati senzualne zvuke koji su izmamili plesače da popune podij. Parovi su se mijenjali jedan za drugim, a sve je ličilo na pravu rasplesanu rapsodiju punu volje, ispunjenosti i želje za plesom. Za ogromnu zainteresiranost posjetilaca, koji do sada nisu imali priliku se susresti sa ovom vrstom plesa, organizatori su obećali novo druženje već u januaru. U prilogu pogledajte kako je prošla i ova noć “CABARET WINTER FESTA”


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno