Kultura

FOTO: Cabaret Art Room – uspješna večer slikanja kafom uz Vispak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je u okviru 22.noći CABARET WINTER FESTA održana do sada jedinstvena radionica slikanja kafom. Ovo je jedinstven projekat, koji će se nastaviti i poslije festivala, ističu braća Petrović, Ivan i Andrija.

Radionice koje će se raditi po nazivom “CABARET ART ROOM”, održavat će se svake srijede.

“Ovo je bila probna radionica i uradili smo je u poslovnom salonu našeg objekta, u Cabaret clubu, jer nismo znali koliki će biti interes. Međutim iznenađeni odzivom, u skorije vrijeme nije isključeno da će radionice biti u velikoj sali Cabaret cluba, a u poslovnom salonu ćemo održavati radionice za djecu” ističu Petrovići.
U planu im je osnovati kutak za sve talentovane ljude, koji žele učiti a pored toga se i opuštati nakon napornog dana. U dogledno vrijeme, kažu organizatori, planiraju uvesti članske karte za CABARET ART ROOM, koje će podrazumijevati razne pogodnosti.Uskoro se očekuje nova radionica, a na nama ostaje da se vidi čime će nas ovaj put iznenaditi organizatori.Instruktorica radionica je ZKV.
Veliku zahvalnost braća Petrović daju Firmi VISPAK iz Visoko, sa njihovim brendom Zlatna džezva i gospođi Lejli, koji su prepoznali ozbiljnost ovog projekta i podržali ih.
Za petak, organizatori najavljuju acoustic koncert Nine Kolar i Lowerdose-a, a završnica festivala, kako kažu organizatori, do sada najuspješnijeg, završava se u subotu. Naime, bit će upriličena premijerna promocija domaćeg filma “NIKOM NIŠTA”, gdje jednu od uloga ima i naš Zeničanin Mujo Okić, a nakon promocije filma, slijedi svirka tamburaškog sastava THE CABARET BAND.
Cijena ulaznice za ovu noć je 5 KM, a sve informacije i rezervacije možete dobiti na br.tel.032/246-246
Photo:Kerim Demiri


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno