Info

FOTO: “Budi kreativan i ti” projekat zbog kojeg će se april dugo pamtiti!

FOTO: “Budi kreativan i ti” projekat zbog kojeg će se april dugo pamtiti! – Agencija ZEDA u saradnji s preduzećem Fedi d.o.o. Zenica, pokrenula je ciklus kreativnih  radionica koje će april 2019. učiniti nezaboravnim za sve učesnike.

Ova sedmica bila je rezervisana za radionice na čijem čelu su bile Nejra Turčinović „ILUSTIRANJE PRIČE/BAJKE“ i Munevera Šut „PRAVLJENJE NAKITA OD POLUDRAGOG KAMENJA I KRISTALA.“

Ovosedmične radionice učesnicima su omogućile da maštaju, kreiraju, nauče i steknu nove vještine.

Na radionici „Ilustracija priče/bajke“  učestvovali su članovi Udruženja „Mali dizajneri“ za koje je organizovana i nagradna igra u kojoj su birane najbolje ilustracije i dodijeljene simbolične nagrade.

Na radionici na kojoj su se učili početni koraci pravljenja nakita učestvovali su studenti, srednjoškolci, penzioneri i svi oni sugrađani koji su poželjeli naučiti praviti nakit. Ono što je vrlo pohvalno jeste da su već prvi dan učesnici imali gotove proizvode, a drugi i treći su pokazali da zaista žele učiti i maksimalnim zalaganjem napravili sjajan nakit koji možete pogledati na fotografijama u galeriji.

Partner u projektu „Budi kreativan i ti“ koji provodi Agencija ZEDA je preduzeće Fedi d.o.o Zenica koje je sponzor za repromaterijal i bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće.

Već sljedeće srijede počinju nove radionice o kojima više možete saznati na www.zeda.ba ili 032 449-412.

Pozivamo djecu i odrasle, profesore, odgajatelje iz vrtića, nastavnike, studente, (ne)zaposlene, sve one koji žele pokušati steći nove vještine, da se prijave na besplatne radionice i nauče nešto novo, te iskoriste ovu priliku da se okušaju u svijetu kreativaca. Ove radionice mogu biti početak i osnova svima onima koji se žele baviti kreativnim radom.

Kreativnost nema dobnu granicu, svi su dobrodošli ali je za učešće potrebna prijava.

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje prijave (ime i prezime, koliko godina imate, za koju radionicu se prijavljujete i broj telefona) šaljite na [email protected]  ili putem naznačenog broja telefona.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem