Naše

FOTO: bravurozno parkiranje vozača makedonskog šlepera kod BNP-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: bravurozno parkiranje vozača makedonskog šlepera kod BNP-a – Naš prijatelj iz Cabaret Cluba u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, Andrija Petrović, fotografisao je u utorak uvečer neobično, ali prije svega virtuozno “djelo” tada još neimenovanog vozača kamiona iz Makedonije, koji je uparkirao šleper kod službenog ulaza u skladišni prostor BNP-a.

Kamion je dovezao opremu za predstavu Makedonskog naroden teatra iz Skoplja, koji je izvodio predstavu po djelu Danisa Tanovića “Ničija zemlja”, u režiji Aleksandra Morfova.

Bez obzira koliko je vozila bilo na parkingu kod službenog ulaza u BNP u trenutku kad je kamion prilazio zgradi, oni koji su barem jednom iz pravca zgrada AKSA i Privredne komore ulazili na taj parking znaju za nezgodni kratki, ali strmi uspon, dvije 90-stepenske okuke i prostor nedostatan i za veće putničko vozilo, čak kad nema nikog na parkingu.

Svi oni koji su uživo vidjeli gdje kamion “završio” sa navjericom su na Facebooku Zenicabloga komentirali potez vozača. Naš prijatelj Andrija se potrudio i pronašao vozače, te mu prenio čestitke posjetilaca Zenicabloga 🙂

Vozač se zove Igor Cajo Jovančev i vozi kamion svoje kompanije CAJO-AB-Transport-Logistics i uputio je posebne pozdrave svim Zeničanima, kazavši da je sjajno primljen u našem gradu, ali da nije ni sanjao da će postati “tema na FB-u” 🙂



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno