Biznis

FOTO: Biokovo Skywalk nadzire elektronski video-sistem proizveden u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Biokovo Skywalk jedna je od  najnovijih turističkih hit destinacija iznad Makarske. Po uzoru na slične hit-destinacije za fotografiranje i obilazak iznad neke turističke destinacije, vlasti Makarske su se odlučile za gradnju Skywalk šetališta sa staklenim podom.

Vijest o otvaranju vidikovca tokom jula ove godine, te njegove široke upotrebe bila bi inače zanimljiva za građane Makarske, Hrvatske i turiste koji dolaze iz cijelog svijeta, te ni po kojem osnovu ne bi zaslužila da se nađe na lokalnom, zeničkom portalu. Međutim, naš princip da se objavljuju informacije u kojima ima “nešto zeničkog” je i ovaj put zadovoljen.

Naime, zenička kompanija AE SIGURNOST je vlasnik brenda AE TECH, koji je zenički i bh. proizvod kojim ovo preduzeće za tehničku i fizičku zaštitu dodatno upotpunjuje svoj portfolio proizvoda, sadržaja i usluga svih vidova zaštite. Osim djelovanja u svim kantonima Federacije, AE Sigurnost sve češće dobija upite i van područja primarnog djelovanja, tako da je ovaj put upit dobijen, kontakt ostvaren i posao napravljen – upravo sa ovom novom popularnom destinacijom. Cijela priča oko AE TECH-a sazrila je, razvijena i proizvedena u Zenici, u saradnji zeničke kompanije i njihovih poslovnih partnera iz Južne Koreje i Kine.

Tako kamere i cjelokupan nadzorni sistem zeničke kompanije, sa oznakama AE TECH krase prostor Skywalka Biokovo i nadziru posjetioce i prolaznike na ovom planinskom izletištu iznad Makarske, što je vijest i potez vrijedan pažnje u ovo doba “zatrpano” informacijama o pandemiji.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno