Biznis

FOTO: Bingo proslavio 25. rođendan i nagradio 250 sretnih potrošača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Bingo City Centar u Tuzli danas je mjesto dobre zabave, a brojni posjetitelji imaju priliku uživati u bogatom programu koji je sadržajno namijenjen za sve generacije.

“S ponosom možemo reći da smo najveća domaća kompanija iz realnog sektora. Zaista smo ponosni, jer danas ne bismo bili to što jesmo da nije 7.500 uposlenih i skoro četiri miliona naših vijernih kupaca”, kazala je glasnogovornica kompanije Bingo Tatjana Paunoski.

Ova bh. kompanija dvije i po decenije postojanja i rada brojnim programima obilježavala je proteklih mjesec dana, a svi posjetitelji Bingo City Centra u Tuzli danas su imali priliku uživati i u rođendanskoj torti.

“U proteklih mjesec dana naši kupci su imali priliku zabaviti se u našim centrima diljem Bosne i Hercegovine, zatim učestvovati u nagradnoj igri te ostvariti mnogobrojne popuste koje smo za njih pripremili”, navela je Paunoski.

Među 7.500 uposlenih nalazi se i Eldina Jaganjac. U Bingovoj porodicije je od 2007. godine, na poziciji poslovođe u hipermarketu Bingo City Centra u Tuzli.

“Čast i zadovoljstvo mi je što sam uposlenica ove velike kompanije. Uslovi rada su veoma dobri, nema nikakvih problema, a sve ono što radnici trebaju dobiti uvijek bude na vrijeme”, rekla je Jaganjac.

Bingo od samog početka poslovanja slijedi svoju filozofiju koja se ogleda u domaćem i narodnom, a s ponosom nosi epitet i kralja dobrih cijena.

Ova kompanija tome će, kako kažu čelnici, ostati dosljedna i u narednom periodu, a saradnja s poslovnim partnerima, podrška domaćoj privredi te interni razvoj svakako neće izostati ni u godinama koje su ispred nas.

U planovima je i ulaganje u postojeću maloprodajnu mrežu, širenje na domaćem tržištu, kao i nastavak investiranja u proizvodne kapacitete u našoj zemlji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno