Zenica

FOTO: BIHAMK i Agram grupacija otvorili moderni centar za tehnički pregled vozila u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u zgradi BIHAMK-a u Zenici organizovana prigodna svečanost povodom koje je otvoren moderan objekat za tehnički pregled za sva vozila iz Zenice i okolnih mjesta.

U saradnji sa Agram grupacijom i uz podršku Adriatic osiguranja gdje će svaki vozač moći osigurati svoje vozilo, rebrendiran je i moderno opremljen prostor u kojem će biti moguće obaviti sve potrebne procedure za registraciju vašeg vozila.

Pod sloganom „Sve na jednom mjestu za prave vozače“ čelni ljudi Adriatic osiguranja i BIHAMK-a pred brojnim zvanicama danas su predstavili sve ono što će vozači imati priliku dobiti u ovom moderno tehnički opremljenom mjestu. Istakli su da je riječ o početku saradnje između koncerna Agram grupe i BIHAMK-a.

“Danas promovišemo ovu stanicu za tehnički pregled gdje uistinu možete obaviti sve na jednom mjestu od tehničkog pregleda vozila, uslugu ili produženje registracije, a naravno i zaključiti policu osiguranja kod Adriatic i Euroherc osiguranja. Kad ste vozač znate koliko vam olakšava činjenica da sve ove stvari možete obaviti na jednom mjestu i drago nam je što smo omogućili svim vozačima da to obave na jednom ovako modernom mjestu”, kazala je Marina Miočić- Hamidović, predsjednica Uprave Adriatic osiguranja.

Iz BIHAMK-a su izrazili zadovoljstvo zbog postojanja ovakvog jednog centra u Zenici, a prisutnima se obratio Rasim Kadić, generalni sekretar BIHAMK-a.

“Tehnički centar BIHAMK-a u Zenici je napravljen prije 17 godina. Mi smo u proteklih nekoliko mjeseci vršili intezivne pregovore nakon čega smo uradili renovaciju tehničkog centra u Zenici. Dakle, sklopili smo ugovor sa Agram grupacijom tako da će građani moći doći na novi tehnički pregled gdje će moći da registriraju i osiguraju svoje vozilo, i dobiju određene popuste. Također, moći će i da servisiraju svoje vozilo u prostoru kojeg smo iznajmili zeničkoj firmi ‘Zilić’”, naglasio je Kadić.

Pored usluga koje su na raspologanju za registraciju vozila, ovaj centar nudi i ostale usluge koje mogu biti od koristi svim vozačima iz Zenice.

Manifestaciji je prisustvao i gradonačelnik Zenica Fuad Kasumović, koji je istakao da je potreba grada i šireg područja da postoji jedan ovako moderan i renoviran centar sa svim uslovima za sva vozila.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno