Zenica

FOTO: Bazar i podjela paketića u MZ Novo Radakovo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Bazar i podjela paketića u MZ Novo Radakovo – U MZ Novo Radakovo u subotu je održan Bazar. Cilj bazara je bio da se predstave aktivnosti koje su realizovane u posljednjih 6 mjeseci od kako je došao na funkciju povjernik MZ Novo Radakovo, Adi Salčinović.

Mještanke su u okviru “Kluba žena MZ Novo Radakovo” predstavile svoje rukotvorne koje su radile na radionicama, koje su bile organizovane u prostorijama MZ NOVO RADAKOVO, a u okviru projekta koji je podržan od strane IOM-a u BiH.

Posjetioci Bazra su izkazali veliko zadovljstvo i pohvalili ovakvu vrstu događaja, U okviru Bazara podjeljeni su i novogodišni paketići za tridesetak mališana MZ Novo Radakovo koji su osigurani od strane mještana koji su iskazali volju i želju da pomognu, i da budu društveno odgovorni u svojoj mjesnoj zajednici. Želja nam je bila da razveselimo mališane i da im na ovaj naćin približimo i predstavimo aktivnosti u MZ.

Mještani, mještanke i djeca su izrazili veliko zadovoljstvo i zahvalili se, i rekli da ne mogu da vjeruju da se nešto ovako pozitivno dešava u njihovoj mjesnoj zajednici, nadaju da će se nastaviti sa ovim aktivnostima i događajima i dalje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno