Rekreacija

FOTO: Bajramska planinarska tura na Čolan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer smo se uputili na Bajramsku planinarsku turu našeg udruženja “Azimuth 135” na planinu Čolan kod Zenice. U koloni od 35 učesnika, krenuli smo iz sela Briznik, preko Visa i releja Klopačke Stijene, sve do Zenice. Bio je predivan proljetni dan, priroda se budila, a vegetacija je zelenila.

Uživali smo u spektakularnim pogledima na mnoge planine, uključujući Vlašić, Vranicu, Mahnjaču, Tvrtkovac, Treskavicu, Bjelašnicu i Lisin. Panorama Zenice sa Klopačkih Stijena bila je najljepši prizor dana.

Posebno smo se radovali što smo imali mnogo novih članova u našoj koloni, a još više nas veseli što su među njima bile mlade osobe. Hvala vam što ste nam ukazali povjerenje i pružili podršku našem udruženju. Jedva čekamo nastaviti planinariti zajedno na još mnogo lijepih planina.

Naša tura bila je upotpunjena i bajramskim ružicama, koje smo s radošću podijelili s našim učesnicima. Hvala svima na divnom druženju i sjajnoj avanturi, a našem Dženisu na divnim fotografijama u ovom albumu. Ostale ćemo staviti u veliki album kojeg pripremamo.

#planinarenje #hiking #mountains #outdoor #priroda #planine #hikingadventures #mountainlove #gooutside #optoutside #exploremore #wanderlust #adventuretime #instahike #hikersofinstagram #mountainlife #NaPravojSmoStazi #Azimuth135

Azimuth 135



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno