Posuđeno

FOTO: Atmosfera za pamćenje – Spektakl za mladence na Mokušnicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Atmosfera za pamćenje – Spektakl za mladence na Mokušnicama – Završena peta sezona UBM – Ulični basket Mokušnice – Na Mokušnicama sinoć je završena peta sezona UBM – Ulični basket Mokušnice. U odličnoj organizaciji, desetine košarkaša je pružilo sjajne partije, a mnogobrojna publika je uživala u susretima.

Pobjednik u seniorskoj kategoriji  je ekipa Geosonda, drugo mjesto je ekipa Orvis,a trece mjesto osvojila je ekipa Plava Poliklinika.

Međutim posebno treba istaći atmosferu turniru i kada su se pojavili mladenci Denis i Naida, sam ambijent je bio fenomenalan i prekrasan uz bakljadu. Mladencima želimo sve najbolje u zajedničkom životu.

Također treba istaći da su ekipe osnovne skole Hamala i srednje škole Ipmerija donirale novac za liječenje Anesa Begića Ekipa Hamala sa 100 KM Ekipa Imperija 300 KM, a sveukupna količina novca prikupljena 901.30 KM.

V.B. BH Basket



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno