Zenica

FOTO: Ambasador Palestine na dovištu Lastavica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš prijatelj Ambasador Palestine u BiH Rezeq Namoura jučer je bio gost Asocijacije Mostovi Prijateljstva i udruženja Lastavica.

Jučer smo zajedno posjetili selo Puhovac i prelijepo dovište Lastavica gdje smo prisustvovali programu “Lastavica 2022” u organizaciji Muftijstva Zeničkog.

Udruženje “Lastavica” ambasadoru Palestine Rezeq Namouri na dovištu Lastavica uručilo je PLAKETU za podršku radu udruženja i za podršku organizacije manifestacije “Lastavica 2022.”

Hvala ambasadoru Rezeq Namouri na posjeti ovom prelijepom području na tromeđi Zenice, Kaknja i Zavidovići i na podršci manifestaciji Lastavica.

Palestina je država koja je kao i BiH kroz historiju trpila agresiju, a nažalost i danas dok ovo pišem u Palestini ginu civili, žene i djeca od strane cionističkog režima Izraela.

Palestina je među prvim državama priznala Bosnu i Hercegovinu kao nezavisnu državu. Palestina je veliki prijatelj BiH i svi mi bi trebali raditi na jačanju prijateljskih i bratskih veza između BiH i Palestine.

Mi konkretno na tome radimo.

Zenica;08.08.2022.god.
Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno