Info

FOTO: Albatrosi srcem za povratnike- Bratunac

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Albatrosi srcem za povratnike- Bratunac- Ovu subotu (8.5.2021) naš tim je boravio u Bratuncu gdje smo našim povratnicima pomogli u uređenju Memorijalnog centra Veljaci. Nakon toga u saradnji sa H.U.Medaljon iz Austrije naš tim je podijelio pakete sa osnovnim životnim namirnicama za povratnike.

Ovim gestom želimo da pokažemo da smo srcem i mislima uz naše povratnike, želimo da im pokažemo da nisu sami i da uvijek imaju prave prijatelje u nama koji su tu za njih. Zahvaljujemo se organizacionom odboru kao i svim Bratunčanima na gostoprimstvu, osjećali smo se kao kod kuće. Na kraju smo obavili kraći razgovor sa potpredsjednikom RS gosp.Ramizom Salkićem.

Gosp.Salkić je podržao ideju i priču našeg udruženja te se zahvalio na vremenu koje smo odvojili za dolazak u Bratunac. Naš tim nastavlja da stvara promjene i nastavlja da pravi pozitivnu priču u društvu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno