Zenica

FOTO: Akcija Vijeća učenika Srednje Medicinske škole i Mreže Savjeta Vijeća učenika ZDK – Jedan slatkiš jedno dijete

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Akcija Vijeća učenika Srednje Medicinske škole i Mreže Savjeta Vijeća učenika ZDK – Jedan slatkiš jedno dijete – Vijeće učenika Srednje Medicinske škole Zenica u suradnji sa Mrežom Savjeta Vijeća učenika Zeničko-dobojskog kantona i “XY” organizacijom je pokrenula akciju pod nazivom “Jedan slatkiš jedno dijete”. Naime, u Šoping centru Džananović je obavljena prodaja kolača, mjerenje krvnog pritiska i šećera u krvi uz naplatu i to je bio jedan od načina na koji su učenici ove škole prikupili sredstva za ovu akciju.

Ukupno, do sada, je prikupljeno više od 1.300 KM. Planirano je da sredstva doniramo domu za nezbrinutu djecu Dom – porodica u Zenici kako u vidu paketa sa higijenskm sredstvima, školskim priborom, slatkišima tako i u novčanom obliku, kojeg će oni iskoristiti za ono za što im je najpotrebnije. Ovom prilikom se zahvaljujemo učenicima i uposlenicima naše škole, svim učesnicima akcije i trgovačkoj radnji Ekor komerc koja nam je odobrila veleprodajnu cijenu proizvoda.

#DarujIObraduj



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno