Naše

Foto akcija: Pomozi i ti Edinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto akcija: Pomozi i ti Edinu – ZABILJEŽI SVOJE SRETNE TRENUTKE SA FOTOGRAFIJOM I VRATIMO OSMIJEH NA LICE NAŠEM EDINU !!! Razmišljao sam na koji način da pomognem našem mladom sugrađaninu Edinu Mujkanoviću koji je obolio od teške bolesti Morbus Kron/Ulcerozni Kolitis.

Ja kao pojedinac ne mogu puno da učinim, ali ako se svi ujedinimo i napravimo mrežu siguran sam da ćemo pomoći ovom mladom dečku da proživi svoj život i ispuni svoje životne ciljeve. Došao sam na ideju da napravimo akciju pod nazivom “Pomozi i ti Edinu Mujkanoviću”, kaže nam naš sugrađanin i česti fotografski saradnik Zenicabloga, Ademir Malićbegović – Musk foto.

Naime svi oni koji žele mogu dobiti foto shuting po simboličnoj cijeni od 3 (tri) KM. U cijenu uračunato slijedeće:

Profilna slika sa fotoshootinga sa natpisom ” Pomozi i ti Edinu Mujkanoviću…” ✔ Max 5 profesionalnih fotografija✔ Lokaciju sami birate naravno u Zenici✔ Profesionalna obrada fotografija u Photoshopu✔

Korisnici društvenih mreža svakodnevno postavljaju milione fotografija koje uopće nemaju nikakvog smisla. Napravi nešto drugačije i pokaži svoju humanost, a uz to budi u trendu sa profesionalnim fotkicama na tvom profilu. Sav sakupljeni prilog ide za liječenje Edina Mujkanovića.

Zamolio bih vas da ne budete pasivni i da se aktiviramo kako bi pomogli našem Edinu, jer ne daj Bože svi se možemo naći u takvoj situaciji. U prilogu su primjer fotografije prvog dana akcije.

Također na ove račune možete uplatiti novac potreban Edinu za dalje liječenje u Turskoj : u Konvertibilnim markama: Broj žiro računa: 3385802542023007 UniCredit bank d.d.Mostar ili na devizni račun: IBAN: BA39 33858028 4202 4316 SWIFT : UNCRBA22 Adresa: Željeznička 1 ,72 000 Zenica Za Edin Mujkanović

Dijelite ovaj post na svoje profile

📸📹Prijave za fotoshooting možete uraditi na sljedeći način. Broj mobitela: 0038765711244,⏩ FB: Musk Foto, E-mail: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno