Ostali sportovi

FOTO: Akademija borilačkih vještina “JALE TEAM”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Akademija borilačkih vještina “JALE TEAM”  – Početkom augusta mjeseca pokrenuta je muška rekreativna grupa za odrasle pod nazivom JALE TEAM. Do sada se je odazvalo 12 naših Zeničana, u dobi od 30 do 60 godina. Treninzi su prilagođeni stručno ovoj dobnoj skupini, kako bi što lakše savladavali tehnike treninga, a cilj pokretanja ove rekreacije  jeste da svi oni koji imaju vremena  i volje dodju sa nama u dvoranu koja se nalazi na Bilimišću u medjunarodnoj školi i koji žele da budu zdravi i fit da dodju i da svoje zdravlje zajedno sa nama drže pod kontrolom.
Treninzi se zasnivaju na kardio-kondicionom treningu, bazičnim vježbama, rad sa loptama čunjevima i vijačama, tehnike na fokuserima, i vrečama, te sa protivnikom. Samoodbrane od pištolja, palice, i noža.  Za sve polaznike obezbjedjene su majice. Osim treninga iz 7 borilačkih vještina, našim rekreativcima  upriličeni su i drugi sadržaji tipa izleta, putovanja, polaganja ispita iz domene borilačkih vještina itd.
Glavni instruktor- trener je Jasmin Mujanović JALE majstor crnog pojasa 5.dan. Više od 25 godina iskustva iz domene  borilačkih vještina. Jedan od najboljih trenera u BIH. Također bit će ubrzo pokrenuta i rekreativna grupa za žene kako ovaj nježniji spol ne bi bio zapostavljen. Izvodžači ženske grupe  bit će žene.
Uprava Akademije


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno