Ostali sportovi

FOTO: Aero klub Zenica učestvovao na kupu u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Aero klub Zenica učestvovao na kupu u Mostaru- U subotu 22.05.2021. godine na terenima Mostarskom blata kod Mostara, uz pridržavanje svih mjera predostrožnosti usljed Covid pandemije, Aero klub Mostar je organizovao  tradicionalno takmičenje aero modelara pod nazivom  PROLJETNI KUP 2021.

Na ovom takmičenju su pored modelara iz Srbije i Hrvatske učestvovali i modelari iz Bosne i Hercegovine i to iz Banja Luke, Nove Topole, Visokog i Zenice. Iz  Aero kluba Zenice su nastupili modelari: Milivoje Nedić, Faik Čičak, Ferid Zilić, Predrag Šarkinović, Dino Omerspahić, Admir Subašić, Enes Babić, Muhamed Bašić, Hamza Zilić, Sanjin Šarkinović i Ahmed Zilić.

Na takmičenju su najbolje rezultate ostvarili  članovi podmlatka aero kluba Zenica, Hamza Zilić,  Sanjin Šarkinović i Ahmed Zilić sa osvojene prva tri mjesta u juniorskoj konkurenciji, dok su seniori imali zapažen rezultat koji obećava bolje rezultate u nastupajućoj sezoni.

Posebno raduje nastup naših mlađih seniora Dine Omerspahića, Admira Subašića, Enesa Babića i Muhameda Bašića.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno