Ostali sportovi

FOTO: Aero klub Zenica – odličan nastup na Prvenstvu FBiH u Visokom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Aero klub Zenica – odličan nastup na Prvenstvu FBiH u Visokom – Na desetom (10) Prvenstvu Federacija BiH u klasi D1 (sobi modeli), za seniore i juniore, koje je održano u subotu 27.04.2019. godine u Visokom, u tehničkoj organizaciji aero kluba Izet Kurtalić Visoko. Aero klub Zenica učestvovao je sa sedam takmičara, koji su ostvarili izuzetan sportski rezultat.
Aero klub Zenica je klubski prvak Federacije BiH za 2019 u seniorskoj I juniorskoj konkurenciji. Seniorska ekipa u sastavu Kenan Halilbašić, Faik Čičak I Predrag Šarkinović a juniorska ekipa u sastavu Bakir Čičak, Hamza I Ahmed Zilić je ostvarila navedeni rezultat.
U pojedinačnom plasmanu u  juniorskoj konkurenciji Bakir čičak je zauzeo drugo mjesto, dok u seniorskoj konkurenciji članovi našeg kluba su zauzeli prva tri mjesta:
  1. Faik Čičak
  2. Ferid Zilić
  3. Predrag Šarkinović
Ponosni smo na ostvarene sportske rezultate kao i na kontinuitet kvalitetnog rada u klubu. Našem klubu predstoji organizacija dva takmičenja 04.05.2019. Prvenstvo Federacija BiH u klasi A1, te 18.05.2019. godine u klasi D1 sobni modeli.
Pozivamo sve zainteresovane da nas posjete I ukljuce u naše aktivnosti u prostorijama kluba u ulici Prve zeničke brigade 21.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno