Zenica

FOTO: Abakus vrtić proslavio 12 godina postojanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Poslovna godina 2020., koncem koje slavimo 12. godina postojanja, je ako gledamo finansije teška, obzirom na posljedice pandemije na naše poslovanje. Međutim, naš vrtić “Abakus” nije osnovan radi stjecanja bogatstva i novca, nego je osnovan sa namjerom da se radi posao koji se voli i djeci pruži mjesto gdje će sretno rasti i napredovati.
Zahvalni smo i sretni, zbog uspjeha koji se ne može platiti novcem, a to je da smo u vrijeme pandemije svi na broju, hvala Bogu, živi, zdravi, optimistični, duhom pozitivni i što unapređujemo naše odnose i kvalitet naše usluge bez obzira na sve okolnosti.
Iza nas je 12 godina uspješnog rada kroz koje smo imali nekoliko hiljada zadovoljnih korisnika cjelodnevnog i produženog boravka, među kojima su i oni koji naše usluge koriste i po 10 godina kontinuirano.
Pored ovih korisnika, imali smo preko 20 000 korisnika kraćih, specijaliziranih i zabavnih programa, zbog čega smo poznati u našem gradu, ali i šire.
Zanimljivo je da smo pored korisnika iz našeg grada imali čast da naše usluge koriste djeca iz Kaknja i Viteza, gdje roditeljima nije bilo teško dovesti i odvesti djecu svaki dan, iako ne rade u našem gradu.
U ovoj godini smo nominovani za najveće priznanje za edukatore u Bosni i Hercegovini “Nagrada za inovativne nastavnike” u organizaciji COI Step by Step, a u partnerstvu sa Global Teacher Prize.
Album u prilogu prikazuje dio atmosfere sa kolektivne proslave 12. godišnjice u našem vrtiću i nekoliko fotografija našeg ljetopisa iz 2008. i 2009. godine.
Pozdravljamo sve našu djecu, roditelje i saradnike.
Direktorica vrtića
Mr. Emina Talić-Hakanović


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno