Zenica

FOTO: ABAKUS slavi 13. godina uspješnog rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kada pogledamo taj broj 13. pomislimo da vrijeme brzo leti, ali kada uzmemo u obzir: hiljade korisnika cjelodnevnog i produženog boravka, preko 20 000 korisnika kraćih i zabavnih programa, preko 50 organiziranih priredbi, preko 500 edukativnih posjeta i izleta, preko 20 otvorenih radnih mjesta zaposlenika i saradnika, mnoge nagrade za naš rad koje dokazuju visok nivo kvalitete i posvećenosti, onda taj broj 13 izgleda tako mali i nije nam jasno kako smo za samo 13 godina postojanja uspjeli postići toliko.

Poslovna godina 2021., koncem koje slavimo 13. godina postojanja, bila je puna izazova uzimajući u obzir pandemiju koja još uvijek traje. Zalaganjem članova uprave, zaposlenika i saradnika, uz odličnu saradnju i povjerenje naših roditelja,  uspjeli smo se prilagoditi novonastalim okolnostima i zadržati nivo kvalitete usluge. Ponosni smo što svake godine širimo svoje kapacitete, jer želimo primiti svu djecu čiji nam se roditelji obrate, a sada se vrlo često mora čekati za mjesto u našem vrtiću.

Zahvalni smo i sretni, zbog uspjeha koji se ne može platiti novcem, a to je da smo u vrijeme pandemije svi na broju, hvala Bogu, živi, zdravi, optimistični, duhom pozitivni i što unapređujemo naše odnose i kvalitet naše usluge bez obzira na sve okolnosti.

Album u prilogu prikazuje dio atmosfere sa kolektivne proslave 13. godišnjice u našem vrtiću organizirane za djecu i druženja zaposlenih u vidu poslovne večere, gdje su članovi kolektiva razmijenili poklone.

Ispred kolektiva Abakusa, zahvaljujem se još jednom svim roditeljima na saradnji, ukazanom povjerenju i podršci uz koju uspijevamo zbrinuti, razvijati i odgajati naše najvrijednije što imamo, našu dragu djecu.

Osnivač i direktorica vrtića EMINA TALIĆ-HAKANOVIĆ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno