Zenica

FOTO: ABAKUS- priredba povodom Dana državnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: ABAKUS- priredba povodom Dana državnosti – Sutra je rođendan našoj domovini Bosni i Hercegovini. Naučili smo ga obilježavati u velikim salama pred stotinama gostiju.
Žao nam je što vas, dragi naši roditelji, nane, bake, deke, tetke, ostala rodbino i prijatelji, nismo mogli pozvati ovaj put. Ne želimo da nam korona utječe na učenje i razvijanje navika javnog nastupa, ne želimo ni da utječe na praznično raspoloženje, zato smo danas održali priredbu kao da korone nema, a za vas smo sve snimili.
Nedostajali su nam vaši uzvici podrške, vaši osmijesi, pomoć i aplauzi, ali mi znamo da vi prepoznajete naš trud i da ćete nas naknadno nagraditi pohvalama, jer mi zaista ulažemo velike napore da djeca ne osjete pandemiju.
Današnja priredba prošla je u veselom raspoloženju sa razigranom djecom i odgajateljicama, kako i priliči nama. Djeca su izvela nekoliko plesova, horskih izvedbi pjesama, recitacija i igrokaza na temu ljubavi prema domovini i na temu jeseni, aktuelnog godišnjeg doba. “


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno