Ostali sportovi

Formiran Klub vodenih sportova “KVS Winner”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo danas zvanično ispunili uslove za osnivanje Kluba vodenih sportova “KVS Winner”, što predstavlja naš poklon gradu Zenici i djeci grada Zenice povodom obilježavanja 20. marta, Dana grada Zenice.

Klub vodenih sportova Winner predstavlja novu viziju sportske kulture u zajednici, koja se fokusira na razvoj vodenih sportova i promoviranje aktivnog i zdravog životnog stila. Naš cilj je da unaprijedimo vodene sportove u našoj zajednici, pružajući podršku i trening na svim nivoima iskustva.

Klub vodenih sportova Winner se sastoji od profesora sporta i tjelesnog odgoja, te stručnih i iskusnih trenera koji su posvećeni individualnom razvoju i unapređenju vještina.

Kao klub, želimo da stvorimo mjesto gdje će svi moći uživati u vodenim sportovima, bez obzira na spol, dob ili iskustvo.

U KVS Winneru, sport je više od takmičenja i uspjeha.

Cijenimo vrijednosti poput timskog duha, prijateljstva i zdravog načina života, što znači da će naš klub biti mjesto gdje se može družiti i povezivati sa drugim sportašima i entuzijastima.

KVS Winner je opreljen sa najsavremenijom opremom, i pružamo različite vrste obuke vodenih sportova, uključujući plivanje, ronjenje, skokovi u vodu, i mnoge druge.

KVS Winner će vam pružiti sve što vam je potrebno da postanete uspješni i zadovoljni u ovim predivnim sportovima

Pridružite nam se u našem cilju da postanemo najuspješniji klub vodenih sportova u regiji, i da zajedno ispišemo nove stranice u historiji sportske kulture u Zenicko dobojskom kantonu.

Pozivamo vas da nam se pridružite.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno