Info

Fondacija Mozaik investira u mlade i njihova rješenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fondacija Mozaik investira u mlade i njihova rješenja – Fondacija Mozaik poziva poštene, ambiciozne, skromne, nepokolebljive, strastvene i empatične mlade od 17 do 35 godina, koji žele stvoriti sebi i svojoj zajednici bolju sadašnjost i budućnost, da se prijave u M-zonu društvenog poduzetništva od 2. marta do 2. aprila 2017. godine.

Ulaskom u M-zonu mladi dobijaju priliku da osvoje investiciju za društveno inovativni projekat u svojoj zajednici, kao i investiciju za pokretanje vlastitog društvenog biznisa. Kroz M-zonu investiramo u mlade i njihova rješenja koja mogu pretvoriti u posao koji vole, zaposliti sebe i druge te tako postati kreatorima dobre ekonomije. U ovoj generaciji planiramo podržati 120 društveno inovativnih projekata i investirati u 15 društvenih biznisa.

Svi zainteresirani mladi mogu se prijaviti putem linka za M-zonu www.m-zona.com ili putem Facebook stranice Fondacije Mozaik https://www.facebook.com/fondacijamozaik/.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno