Oglasi

Fly Adeal zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini

Podijeli ovu vijest:

Fly Adeal je avio kompanija iz grupacije Saudia Airlines, jedna od najbrže rastućih  aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu, zapošljava kabinsko osoblje u BiH.

“Fly Adeal svojim budućim uposlenicama nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne karte za uposlenike”, kazali su iz ClipCona.

Mogućnost online prijave je do 31. januara 2022. godine putem nadležne linka: https://zacon.ba/posao/flight-attendants-1 ili na email: [email protected]

Odabrani kandidati će biti pozvani na preliminarni screening u Sarajevu (1. krug), a zatim i na finalni intervju sa komitetom kompanije Fly Adeal koji će se održati također u Sarajevu.

O kompaniji

Fly Adeal je osnovan 2017. godine i niskobužetni je dio nacionalnih kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na području bliskoistočnog regiona.

Baza ove kompanije je u Jeddah te njihovu flotu čini veliki broj Airbus A320 i A320neo aviona.

Sve informacije o samoj kompaniji pogledjate ovdje.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno