Nogomet

FK “Rudar” iz Zenice od sljedeće sezone nastupa pod imenom KF “Zenica City”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FK “Rudar” iz Zenice od sljedeće sezone nastupa pod imenom KF “Zenica City” – Fudbalski klub “Rudar” iz Zenice takmiči se u Drugoj ligi FBiH grupa “Centar”, nakon prvog dijela sezone, izabranici trenera Armina Bujaka zauzimaju šesto mjesto od 16 ekipa u ligi, što se može smatrati uspjehom, kada se zna da je prosjek ekipe 20 godina.

Sinoć je održana i vanredna sjednica Skupštine kluba kojom je predsjedavao, potpredsjednik Skupštine Taib Spahić. Najvažnija tačka, koja je usvojena jeste da će FK “Rudar” iz Zenice promijeniti ime, te će se od naredne sezone takmičiti pod nazivom KF “Zenica City”.

Klub je nakon što su ga početkom sezone napustili predsjednik Mirsad Heleg i ostali ljudi iz Uprave, pristao da preuzme Ševko Adilović, koji je nešto ranije prije preuzimanja bio i kandidat za predsjednika NK Čelik.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno