Info

Firma ZENKO iz Zenice Sindikatu SIPA-e doniralo zaštitne maske

Firma ZENKO iz Zenice Sindikatu SIPA-e doniralo zaštitne maske – Na poziv pravnim licima da doniraju zaštitne maske koji je uputio predsjednik Sindikata Edin Kahrimanović odazvala se Redžić Amela, direktorica preduzeća Zenko doo Zenica jedno od vodećih proizvođača radne odjeće i policijskih uniformi u Bosni i Hercegovini. Preduzeće “Zenko” doo Zenica je s ciljem pomoći građanima da se zaštite od pandemije Korona virusa svoju proizvodnju preorjentisalo na izradu zaštitnih maski.

Tim povodom danas je u prostorijama Agencije predsjedniku Sindikata Kahrimanović Edinu uručena donaciju od 300 komada pamučnih dvoslojnih zaštitnih maski

Predsjednik Sindikata se ovom prilikom zahvaljuju direktorici preduzeća Redžić Ameli i svim uposlenim u preduzeću “Zenko” doo Zenica na uručenoj donaciji koja će uveliko doprinijeti očuvanju zdravlja uposlenih u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem