Info

Firma iz Viteza donirala KBZ-u dva specijalna klimatizirana odijela za rad sa najtežim oboljelim pacijentima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Derubis Yachts, koju je javnost upamtila kada je otvorila brodogradilište nadomak Viteza, odlučila je pokloniti dva specijalizirana odijela koja su prijeko potrebna našim ljekarima prilikom liječenja zaraženih koronavirusom.

Kako su pojasnili na društvenim mrežama, riječ je od višekratnim odijelima koja mogu poslužiti osobama koje su jako izložene u svome radu, u ovom slučaju ljekarima koji su izloženi riziku od zaraze koronavirusom.

Odijela su poklonili osoblju Odjela za zarazne bolesti Kantonalne bolnice Zenica, koji trenutno direktno rade sa teško oboljelim pacijentima od koronavirusa, kažu iz Derubis Yachts.

Riječ je o odijelima Microchem AVANT2 AIRline koja dolaze sa nizom opcionalnih dodataka za ispunjavanje specifičnih poslova. Odijela su klimatizirana sa montiranim integriranim zračnim regulatorom i sistemom za distribuciju zraka za optimalnu zaštitu i udobnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno