Info

Finansiranje i savjetovanje za žene u biznisu – Radionice za žene u biznisu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Finansiranje i savjetovanje za žene u biznisu – Radionice za žene u biznisu – Digitalno predstavljanje vašeg biznisa – Uvod u praktične aspekte digitalnog marketinga

Digitalno predstavljanje vašeg biznisa je četvorodnevni trening koji će se održati u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, 23.-24. novembra i 7.-8. decembra 2016. godine. Saznajte kako da svoja postojeća znanja iz marketinga iskoristite da dođete do potrošača onlajn i kako razumijevanje osnova marketinga može doprinijeti uspješnom nadmetanju na onlajn tržištu.

Praktični savjeti za vaš biznis

Trening daje detaljan uvid u praktično korištenje marketinga – kako doći do znanja onlajn, odnosno kako primijeniti teoriju u digitalnom okruženju korišćenjem web sajtova, društvenih mreža i elektronske pošte. Ako vodite sopstveni biznis i želite da ga unaprijedite, ovakav trening će vam pomoći da se adekvatno predstavite potencijalnim klijentima i uspješno prodajete svoje proizvode i usluge onlajn.

Digitalno predstavljanje vašeg biznisa obuhvata pet tematskih cjelina u okviru kojih se obrađuju ključna pitanja vezana za prelazak vašeg preduzeća u sferu digitalnog poslovanja i digitalnog marketinga:

– Prva tematska cjelina obrađuje način prelaska od tradicionalnog marketinga u onlajn marketing. Saznat ćete kako koristiti marketing koncept u svojim poslovnim aktivnostima, koje su specifičnosti onlajn marketinga i koji je najbolji pristup onlajn marketingu, kako formulisati onlajn marketing plan i onlajn
marketing strategiju

– Ključne teme druge tematske cjeline su razumijevanje koncepta onlajn marketinga, alata onlajn marketinga i razvoja strategije poslovanja koja uključuje onlajn poslovanje i onlajn marketing

– Treća tematska cjelina je razvoj i optimizacija prisustva na Internetu. Saznat ćete kako koristiti web sajt u svom poslovanju, koje su različite mogućnosti, prednosti i nedostaci različitih vrsta web sajtova i kako da razvijete ili unapredite vlastiti web sajt, ali i da ga nakon toga promovišete

– Četvrta tematska cjelina posvećena je društvenim mrežama i marketingu. Bit će riječi o značaju društvenih mreža i kako se one mogu koristiti u vašem biznisu. Također, saznat ćete koje su mogućnosti, prednosti i nedostaci određenih društvenih mreža i koja su najbolja rješenja za vaš biznis

– Peta tematska cjelina se bavi marketingom putem elektronske pošte i dat će detaljan pregled kako se koristi ova vrsta marketinga i kako se na taj način može unaprediti poslovanje. Ukazat će se na prednosti i nedostatke marketinga elektronskom poštom, a učesnici će dobiti direktnu podršku u cilju identifikovanja najboljeg načina korištenja elektronske pošte u marketingu njihovih biznisa

Trening je interaktivan, uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života i vodi vas od ideja modernog marketinga do njihove najbolje primjene u digitalnom marketingu. Format ove obuke je prilagođen ženama na rukovodećim položajima. Kako ne biste predugo bili odvojeni od svog biznisa program je podijeljen u dvije dvodnevne trening sesije, a pauza između njih će vam dati dovoljno vremena da testirate u praksi koncepte koje ste usvojili na prvoj sesiji i da svoja stečena iskustva maksimalno iskoristite na drugoj sesiji. U prvoj sesiji akcenat je na marketingu, njegovom značaju i otpočinjanju onlajn predstavljanja, dok je u drugoj sesiji fokus na praktičnoj primjeni tehnika digitalnog marketinga.

Trening će biti održan na našem jeziku. Kotizacija je 176 BAM po polaznici,a cijena uključuje štampane i ostale materijale za učesnike, osvježenje i dr.

Prijavite se!

Popunjen prijavni formular pošaljite do 17. novembra na mejl adresu:  [email protected] . Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete nas kontaktirati e-mejlom ili putem telefona: 033 257 919.

Upoznajte vaše trenere:

– Ana Keglović Horvat ima više od deset godina iskustva i stručnosti u predavanju i mentorstvu, poznavanju društvenih mreža, marketingu, odnosima s javnošću, te u komunikaciji. Kao jedan od vodećih stručnjaka u upravljanju digitalnom online slikom, marketingom na društvenim medijima i web-u, dizajnirala je i vodila brojne kampanje za kompanije i pojedince iz različitih sektora. Gđa Keglovic Horvat je trenirala i konsultovala tim Erste banke, HRT-a, Abrakadabra integrirane komunikacija, foruma ZA slobodu odgoja, MIB Pivac, Hotel Biokovo itd.

– Rade Tričković je direktor Httpool d.o.o., preduzeća sa 18 kancelarija širom Evrope i Azije. Httpool pruža najširi spektar proizvoda oglasne mreže i rešenja kroz različite komunikacione online kanale, a fokus su joj tržišta van SAD i Zapadne Evrope. Rade je već dugi niz godina predavač i trener na konferencijama i radionicama na teme Internet oglašavanja, Internet ekonomije, bihevioralnog oglašavanja i oglašavanja preko agenata. Jedan je od osnivača Interaktivnog advertajzing biroa (IAB Srbija), udruženja koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, a razvoju lokalnog tržišta doprinosi i kao Webit ambasador.Konsultant je vodećih regionalnih veb sajtova, trener timova za oglašavanje u preduzećima, marketing agencijama i izdavačkim kućama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno