Rekreacija

Finalna manifestacija Lino Višebojac

Finalna manifestacija Lino Višebojac
Finalna manifestacija Lino Višebojac
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Finalna manifestacija Lino Višebojac- Završna manifestacija Lino Višebojac 2016 održat će se 20. i 21.maja u Koprivnici, Hrvatska. Domaćin ovogodišnjeg finala bit će sportska dvorana gimnazije Fran Galović, a Zenica će imati četiri predstavnika, učenike KŠC Sveti Pavao.

Dva predstavnika u takmičarskom dijelu, Inela Kajaša i Ante Jolić koji su bili najbolji na takmičenju u Zenici, ali i dva predstavnika u zabavnom dijelu programa, za što su se odlučili organizatori Podravka i Sportske novosti. Poziv da budu gošće finala dobile su Gabriela Dujak koja će otpjevati pjesmu “Happy” i Džena Sačak, učenica Osnovne baletno-muzičke škole ARS Centar, koja će nastupiti sa plesnom koreografijom “Kalinka”.

Svi natjecatelji i izvođači okupit će se u Koprivnici u petak poslijepodne kada će obaviti generalne probe nakon kojih im je organizator pripremio večeru, ali i Lino party sa muzikom uživo. Finalno natjecanje počinje u subotu od 11:00h, a proglašenje pobjednika planirano je u 13:00h.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno