Nogomet

Finale Kupa BiH u Zenici u noćnom terminu, čeka se zvanična potvrda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Finale Kupa BiH u Zenici u noćnom terminu, čeka se zvanična potvrda- U finalu ovosezonskog Kupa Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti Sarajevo i Velež.

Finalna utakmica igra se 19. maja u Zenici na stadionu Bilino polje, a prema nezvaničnim informacijama utakmica će biti u novom terminu.

Prvobitno je odlučeno da se finale igra u 17 sati, ali kako nove nezvanične informacije govore utakmica će se igrati u 19 sati, dakle finale će biti pod reflektorima i dat će posebnu draž, što će i obradovati navijače. Čeka se samo zvanična potvrda.

Tribine će svakako biti ispunjene jer su navijači oba tima najavili dolazak, a pored borbe za trofej, finalni meč imat će i još jedan značaj, obzirom da će ekipa koja osvoji Kup izboriti kartu za nastup u UEFA konferencijskog ligi naredne sezone.

Podsjetimo, Velež je u polufinalu eliminisao Tuzla City sa ukupnih 5:0, a Sarajevo je sa ukupnih 4:0 bilo bolje od federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica.

Sarajevo će tražiti svoj osmi trofej u Kupu Bosne i Hercegovine dok će za Velež ovo biti prvo historijsko finale Kupa od nezavisnosti naše zemlje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno