Nogomet

Finale Kirin Kupa Japan – BiH na FACE TV

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sutra (utorak u 12,30 sati) igra se finale Kirin Kupa između domaće selekcije Japana i Bosne i Hercegovine.
Ranije smo objavili da su izabranici Mehmeda Baždarevića u petak 03.juna u Nagoyi, nakon regularnih 2:2, na penale (4:3) savladali Dansku, te tako izborili plasman u finale ovog mini takmičenja. U drugom polufinalu Japan je deklasirao Bugarsku sa 7:2.
FACE televizija je obezbjedila prijenos finalne utakmice u kojoj naša reprezentacija ima šansu da osvoji trofej osvajača Kirin Kupa. Podsjećamo, televizija FACE je prenosila sve dosadašnje mečeve našeg nacionalnog tima u ovoj godini izuzev utakmice protiv Danske u prošli petak.
Prethodno će u 09,00 sati snage odmjeriti selekcije Danske i Bugarske u okviru borbe za treće mjesto.

-Nažalost, naš ljekarski tim ne može osposobiti povrijeđenog Seada Kolašinca, koji neće igrati protiv Japana, baš kao ni Ognjen Vranješ, koji će zbog crvenog kartona propustiti finale Kirin Kupa.
Utakmicu protiv Japana se igra na impresivnom Suita City stadiona u Osaki, koji je izgrađen 2013. godine i koji prima 40.000 gledalaca. Na njemu redovno nastupa lokalni klub Gamba Osaka.
Grad Osaka je inače jedan od najmnogoljudnijih gradova na svijetu, a prema zvaničnim podacima u široj regiji grada živi više od 19 miliona ljudi-, objavljeno je na reprezentacija.ba.

Da ponovimo, finalna utakmica Kirin Kupa između Japana i Bosne i Hercegovine igra se u utorak 7. juna sa početkom u 12,30 sati uz direktan prijenos na FACE TV.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno