Zabava

Filmovi čije je prikazivanje odgođeno zbog pandemije koronavirusa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Do sada je svaki veliki studijski i indie film koji je trebao biti emitiran bio odgođen.

Najmlađa publika će vidjeti novi film u kinima 30. maja, kada Disney, nada se, objavljuje “Artemis Fowl” prema rasporedu. Disney je odgodio svoja ostala majska izdanja i mnogi studiji već su prolongirali filmove koje su se trebali prikazati u junu i julu.

Filmska izdanja 2020. godine poput “Naprijed”, “Ptice grabljivice”, “Nevidljivi čovjek” već su objavljena na digitalnim provajderima i uslugama striminga, piše Variety. Uprkos izazovima i neizvjesnosti oko toga šta će se desiti nakon što se
pandemija završi, vlasnici pozorišta nisu u strahu.

ali on će se vratiti. Socijalna priroda ljudskih bića također je stvar koja nam daje povjerenje u budućnosti. Ljudi će se vratiti u kina jer to su ljudi. Kada se vrate, ponovo će otkriti vrhunsku, očaravajuću zabavu, koju ne mogu ponoviti kod kuće. U neizvjesnoj, teškoj ekonomiji koja je pred nama, kina će ispuniti ulogu koju uvijek imaju u doba procvata i u recesiji, najpopularniju, povoljniju zabavu dostupnu izvan kuće”, navedeno je u izjavi Nacionalnog društva vlasnika pozorišta.

Neka od filmskih izdanja na koje je utjecala pandemija koronavirusa su “A Quiet Place Part II”, “The Truth”, “Mulan”, “The Climb”, “The New Mutants”, “Peter Rabbit 2”, “Lovebirds”, “Wonder Woman 1984”, “Morbius” i mnogi drugi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno