Zabava

Film “Lassie- Nova pustolovina” od 25. januara u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na radost publike širom svijeta – starijih, koji su odrastali na pričama o najčuvenijem ljubimcu i mladih savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, film „LASSIE 2 – NOVA PUSTOLOVINA“ (LASSIE – A NEW ADVENTURE) stiže na velika platna!

U našim kinima od četvrtka, 25. januara, čitave porodice moći će da se zabave, uz nove dogodovštine Lassie, Floa, kao i njihovih novih prijatelja. Zbog naših mališana, neki od najtalentovanijih glumaca, koji već godinama učestvuju u sinhronizaciji filmova, oživjeli su omiljene junake na našem jeziku, tako da će sada cijele porodice uživati u čarima ovog filma.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelijepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lassie, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za djecu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

O FILMU: Ljetni je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lassie. Umjesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lassie odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom djecom Kleom i Henrijem.

>Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lassie i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lassie, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

>Trailer filma možete pogledati na linku:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno