Zabava

Film “BACK TO BLACK” biografska priča o Amy Winehouse stigla u naša kina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na veliko zadovoljstvo poštovalaca muzike legendarne britanske pjevačice Amy Winehouse od danas u bh. kina stiže film koji je naslov dobio po njenom studijskom albumu “BACK TO BLACK”.

Svojim jedinstvenim i neponovljivim muzičko-vizuelnim izrazom, Amy Winehouse je pokorila svijet i ostavila neizbrisiv trag prije svega u muzici, pomjerajući granice savremene kulture. Svojim studijskim albumom Back To Black pokazala je da publika širom svijeta prepoznaje kada umjetnik živi za ono što stvara, a upravo te emocije osjetit će se i sa velikog platna.

O FILMU: Izvanredna priča o  Amy Winehouse, od početka karijere o revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK. Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena.

Od četvrtka, 9. maja film „BACK TO BLACK“  je na redovnom repertoar svih kina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno