Zabava

Film “42 sekunde” sa Tarikom Filipovićem u glavnoj ulozi nakon Barcelone, Zagreba i Sarajeva i u zeničkom Cinestaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Španski film u kojem glumi naš sugrađanin Tarik Filipović – 42 sekunde (42 segundos) – počeo je sa prikazivanjem u zeničkom Cinestaru  – Stotinušest minutni film emituje se svake večeri u 21.05 u top terminu u Dvorani 3 zeničkog Cinestara – O filmu, njegovim premijerama u Zagrebu, Barceloni i Sarajevu možete više informacija pronaći u medijima i na društvenim mrežama, a naš dragi

Tarik je pozdravio sve sugrađane i čitaoce Zenicabloga uz ličnu emotivnu preporuku da ga pogledate u ulozi vaterpolo trenera. Specifičnost uloge je u tome da Tarik glumi na španskom, kojeg do odluke da glumi u filmu uopće nije znao. Pogledajte trailer, pročitajte osnovne informacije i – pravac Cinestar.

Fotosi sa premijere u Zagrebu vlasništvo Cropix, plakat i inserti iz filma

IZVORNO IME: 42 segundos
REDATELJ: Alex Murrull, Dani de la Orden  |  ŽANR: sportska drama
ULOGE: Jaime LorenteAlvaro CervantesTarik Filipović
TRAJANJE FILMA: 106 min  |  GODINA: 2022  |  DRŽAVA: Španjolska  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.05.2023
SADRŽAJ FILMA:

Temeljeno na istinitoj priči o španjolskoj vaterpolskoj reprezentaciji koja je sudjelovala na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992., gdje ih je svega 42 sekunde dijelilo od Olimpijskog zlata.

Vijest da će Barcelona biti domaćin Olimpijskih igara 1992. pada na Španjolski vaterpolski savez kao bomba. Nisu pripremljeni i ako se ne žele osramotiti kod kuće, morat će naporno raditi kako bi njihov tim mogao ispuniti visoke olimpijske standarde.

Motivacija dolazi u liku Dragana Matutinovića, novog hrvatskog trenera s reputacijom, ali i više nego grube tehnike rada. Njegova prva odluka je radikalna i o njoj se ne može pregovarati. Za njega nema nezamjenjivih igrača, nema veterana, nema kapetana, nema favorita. Tko god želi igrati, morat će izboriti svoje mjesto.

Hoće li tim uspjeti ostati ujedinjen i prevladati osobne razlike?

Hoće li biti moguće postići sportsku slavu u takvim nedaćama?Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno