Nogomet

FIFA+ – posve besplatan streaming servis namijenjen ljubiteljima fudbala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Riječ je o službenoj streaming platformi najviše svjetske nogometne organizacije, a putem koje se može uživati u gledanju fudbalskih utakmica i drugog video sadržaja povezanog s fudbalom. Zasad je sve još relativno skromno, no u budućnosti bi se trebali moći gledati i prijenosi utakmica uživo…

OSNOVNI PODACI
Naziv FIFA+
Namjena Službena streaming platforma FIFA-e
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

FIFA+ je nova streaming platforma iza koje stoji najviše svjetska nogometna organizacija. Ambicije za platformu su prilično velike, ako je suditi prema najavama, a već ono što se sada posve besplatno može dobiti i vidjeti sigurno će biti zanimljivo ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Uz to što je moguće pogledati niz historijskih utakmica sa svjetskih takmičenja i to u cijelosti, na platformi su dostupni i dokumentarci, kratki isječci i drugi sadržaj povezan s fudbalom. Međutim, ono što će ovu aplikaciju i platformu učiniti potencijalno nezamjenjivom ljubiteljima fudbala, svakako je najava da će se do kraja godine moći gledati i prijenosi utakmica uživo.

Planovi su  doista ambiciozni, pa je tako u planu prenositi više od 40 hiljada utakmica godišnje uživo. Osim toga, putem aplikacije će se moći na uvid dobiti i čitav niz nogometnih podataka i rezultata iz različitih nogometnih takmičenja i liga, a tu je i dodatni sadržaj kao što su igre, kvizovi, predviđanja i sve ono što bi ljubiteljima fudbalo moglo dodatno biti zanimljivo.

Uz sve to, putem platforme i aplikacije se može pratiti i originalni sadržaj (uz već spomenuti dokumentarne filmove i serije, tu su i druge emisije i kratki filmovi). Zasad je sve još relativno skromno, no već sada ima dovoljno sadržaja da se izgube sati gledajući povijesne utakmice, dokumentarce i drugi video sadržaj. Da bi stvar bila još bolja – sve je posve besplatno.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno