Biznis

FIAT se na velika vrata vratio u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FIAT se na velika vrata vratio u glavni grad BiH. Svjetski poznati i priznati proizvođač u Sarajevo dolazi sa petogodišnjom garancijom za sve modele automobila, ali i sa dostavnim programom u kojem je ovaj brend lider na Starom kontinentu.

Povratak FIAT-a u Sarajevo na najbolji mogući način impletirala je „Bunjo Group“. Naime, u sarajevskom naselju Ciglane, njena kćerka-firma „Daily“ otvorila je ekskluzivni salon napravljen po posljednjim standardima FIAT-ove grupacije, a u kojem će svi zainteresovani moći pronaći najnovije modele svih brendova koji djeluju u njenim okvirima.

„Daily“ ima zastupništva za FIAT, Alfa Romeo, Lanciju, Jeep, te za skutere Piaggio, a osigurao je i servisne usluge prema najzahtjevnijim standardima.

– FIAT je svjetski gigant koji u proteklom periodu nije bio na adekvatan način zastupljen u Sarajevu, a „Bunjo Group“ ga je vratio u glavni grad na velika vrata. Zajedno sa stručnim i ljubaznim osobljem pokušat ćemo vratiti povjerenje u italijanskog giganta i vjerujemo da će novi modeli vrlo brzo naći put do Sarajlija i da će na ulicama glavnog grada biti mnogo više automobila marke FIAT. Za sve kupljene automobile dajemo pet godina garancije, te da kod nas važi zamjena vozila po sistemu „staro za novo“ – kaže Adis Bunjo, jedan od direktora „Bunjo Group“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno