Info

FHMZBiH: Narednih dana sunčano sa temperaturama do 33 stepena

FHMZBiH: Narednih dana sunčano sa temperaturama do 33 stepena – Sunčano vrijeme sa temperaturama do 33 stepena Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana. Drugog dana vikenda u Bosni se očekuje više oblačnosti prije podne, a tokom dana, u većem djelu zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Krajem dana, postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 29, na jugu i sjeveru zemlje od 30 do 33 stepena.

U Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, prema prognozi FHMZBiH, očekuje se i u ponedjeljak. Povećanjem oblačnosti, ponegdje u planinskim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu i sjeveru zemlje do 33 stepena.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se i u utorak. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, ponegdje u zapadnim, istočnim i planinskim područjima moguć je kratkotrajni pljusaki i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu i sjeveru zemlje do 33 stepena.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem