Info

FHMZBiH – Danas i sutra pretežno oblačno, od srijede sunčano vrijeme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U zapadnim, sjeverozapadnim područjima Bosne danas će dio prijepodneva preovladavati pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Tokom noći porast naoblake u Bosni. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeverni, a u ostatku zemlje zapadni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 22 do 28 °C.

U utorak 10. oktobra bit će pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslijepodne. U ranim jutarnjim satima na sjeveroistoku Bosne je moguća kiša ili lokalni pljusak, a tokom dana lokalni pljuskovi su mogući u višim područjima centralne, istočne i zapadne Bosne. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 °C.

U srijedu 11. oktobra bit će pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 °C.

Sunčano će biti i u četvrtak 12. oktobra. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab, uglavnom, jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 22 do 28 °C.

U petak 13. oktobra bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 22 do 28 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno