Ostali sportovi

Fenomenalni rezultati Taekwondo Akademija JALE na Kupu FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 11.11.2023. naša ekipa je nastupila sa 30 takmičara na Otvorenom Kupu FBiH, gdje je nastupilo preko 500 takmičara iz tri države.

Naši takmičari su ostvarili sjajan rezultat: 8 zlatnih medalja 3 srebrene medalje 13 bronzanih medalja U ekipnom poretku vrtićanaca zauzeli smo prvo mjesto i naši vrtićanci su prvaci Kupa, i osvojili pehar Naš kadet Senad Husetović je sa tri pobjeđene borbe bez izgubljene runde proglašen najboljim kadetom turnira osvojiviši pehar

Ponosni smo na našu ekipu, pogotovo na naše vrtićance koji su budućnost, a pokazali su da iako im je mnogima prvo takmičenje da su spremni i žele da se bore.

Budite dio dokazano najboljeg taekwondo kluba u našem gradu i posjetite nas u našim trenažnim prostorijama na Bilimišću, u zgradi IPF-a, prostorije obdaništa Lastavica od ponedeljka do petka.

Taekwondo Akademija JALE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno